Våra behandlingar

Pensionär hos tandläkaren

Allmänntandvård

Friska tänder i en välskött mun betyder oerhört mycket för välbefinnandet. Allmäntandvård eller traditionell tandvård är grunden i allt vårt tandvårdsarbete och syftar till just detta.

Implantat

Att ersätta tandförluster har stor betydelse för en ökad livskvalitet och ökad självkänsla. Vi använder Straumann tandimplantat.

Akuttandvård

Hos oss på Tabrizi Dental är du välkommen för att snabbt få hjälp med alla typer av akuttandvård. Det kan exempelvis vara vid akut tandvärk, om du slagit ut en tand eller har infektion i munnen.

Rotfyllningar

En rotfyllning kan behöva göras av olika anledningar. En vanlig orsak är att ett hål i tanden blivit alltför djupt och det enda alternativ som annars återstår är att dra ut den.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder estetisk tandvård med de allra senaste metoderna för att du ska få ett vackert leende.

Specialisttandvård

Att ersätta tandförluster har stor betydelse för en ökad livskvalitet och ökad självkänsla. Vi använder Straumann tandimplantat.

Barntandvård

Tabrizi Dental har gedigen kunskap om barntandvård och utför allt från enkla till avancerade behandlingar. Vårt mål är att ditt barn ska känna sig helt trygg i tandläkarmiljön.

Kontakta oss idag

Välkommen till en klinik som kombinerar professionell tandvård med hög kvalitet, ett varsamt, personligt omhändertagande och stort engagemang.